Marzec 13, 2010, 04:34:27 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając jako login Twój email lub nick na Gambriders i hasło
Aktualności: Zobacz przegląd najnowszych promocji bez depozytu na www.bonus-bez-depozytu.pl

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Regulamin konkursu  (Przeczytany 2611 razy)
PanSowa
Administrator
Newbie

« : Listopad 16, 2009, 03:48:57 »

1. Liga typerów to zabawa dla wszystkich chetnych ktorzy zarejestrują się na stronie gambriders. Uczestnictwo na stronie Gambriders.com i w konkursie Liga typerów jest całkowicie bezpłatna.
2. Konkurs polega na typowaniu dowolnie wybranych spotkań z oferty udostępnionej na stronie gambriders.com
3. Kazdy z uczestników na początku konkursu otrzyma pulę wirtualnych 1000 zł .
4. Minimalny zakład na kupon to 10 zł natomiast maxymalny 100 zł.
5. Maxymalny limit zakładów na 1 dzień to kwota 200 zł. Nie ma dolnego limitu i nie ma konieczności typowania każdego dnia.
6. Aby zakwalfikować się do podziału nagród i zająć punktowane miejsca uczestnik konkursu musi w danym miesiącu obstawić przynajmniej 10 kuponów.
7. W pierwszej edycji konkursu wszyscy uczestnicy grają w jednej lidze. W zależności od zajętych miejsc część graczy zostanie na koniec miesiąca przenisienia do wyższej ligi.
8. Nagrody. na chwile obecną dla 5 najlepszych graczy gwarantujemy po 50 zł w formie przelerwewu na wskazane na koniec konkursu konto w moneybookers.  Jednocześnie negocjujemy nagrody od bukmacherów. Informacja pojawi się na dniach.
9. Administracja zastrzega sobie możliwość dokonywania zmian regulaminu o czym użytkownicy zostaną wcześniej powiadomieni.
10. Zabronione jest typowanie przez jedną osobę z kilku kont. W takim wypadku osoby będą usuwane z konkursu
11. Konkurs rozpoczyna się 4 grudnia o godzinie 12.00 konczy natomiast 31 grudnia o godzinie 24.00

12. Od 6.01.2010 zabronione jest dodawanie kilka razy takich samych kuponów. Osoby łamiące ten punkt nie będą uwzględniane w wynikach koncowych konkursu
13. W edycji 1-31.01.2010 nagrody wynoszą 4 pierwsze osoby w 1 lidze po 50 zł płatne na mb, 4 pierwsze osoby z ligi początkujący po 20 zł.
14. W edycji 1-31.01.2010 obowiązuje podział na 2 ligi. W lidze pierwszej gra 12 najlepszych osób z poprzedniej edycji a w lidze początkujący pozostałe osoby + osoby które przystąpią w trakcie. Na zakończenie miesiąca możliwe są spadki i awanse w ligach.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 01:43:12 wysłane przez PanSowa » Zapisane
Gambriders.com Forum
« : Listopad 16, 2009, 03:48:57 »

PanSowa
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #1 : Grudzień 03, 2009, 12:00:14 »

Rejestracja w konkursie.

W celu zarejestrowania się w konkursie należy postępować wg. poniższej instrukcji

1. Na początek należy się zarejestrować, a następnie zalogować na swoim koncie na stronei Gambriders. Ważne: jeżeli podczas rejestracji nie otrzymacie jakiegoś maila najpierw sprawdzcie folder ze spamem w swojej skrzynce. Po zalogowaniu się pojawi się po prawej strony Gambriders.com poniższe menu. Należy z niego wybrać pozycję "Liga typerów"

2. Następnie otrzymamy poniższe okno. Wybieramy w nim "włącz interesujące Cię serwisy"

3. W poniższym oknie jakie będziemy mieli po spełnieniu punktu 2 wybieramy zakładkę "Serwisy użytkownika" a następnie zaznaczamy "Liga typerów" , spisujemy nasze bierzace hasło do konta na gambriders i klikamy zapisz.

4. Ostatni etap do zapisanie się do konkretnej ligi. Tak jak w poniższym screenie widać po uruchomieniu ligi typerow pojawi się nowa zakładka "Liga typerów". Wybieramy tutaj lige początkującą , wprowadzamy hasło i klikamy "Zapisz"

5. Po przebrnięciu przez powyższą rejestrację która trwa tak naprawde kilkadziesiąt sekund po wtybraniu w menu z prawej strony "Liga typerów" pojawi się nam ponizszy box. Od tego momentu możemy zacząć typować

piter28
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 04, 2009, 04:48:15 »

witam mam pytanie gdzie mozna sprawdzac ile pieniedzy zostalo do grania z tej calej puli 1000 zl Co??jest ranking typerow ale tam sa tylko punkty zdobyte i klasyfikacja ! dzieki
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2009, 04:42:18 wysłane przez PanSowa » Zapisane
PanSowa
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #3 : Grudzień 07, 2009, 04:44:29 »

witam mam pytanie gdzie mozna sprawdzac ile pieniedzy zostalo do grania z tej calej puli 1000 zl Co??jest ranking typerow ale tam sa tylko punkty zdobyte i klasyfikacja ! dzieki

faktycznie brak jest takiej funkcjonalnosci ale lada dzien to dodamy .
maskbuker
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Grudzień 12, 2009, 01:16:16 »

dodacie taką opcję, naprawde by się przydała
pozdrawiam
maskbuker
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Grudzień 22, 2009, 11:12:22 »

no teraz zdecydowanie wszystko chodzi o niebo lepiej, można obstawiać;)
uciekinier
Newbie
*

« Odpowiedz #6 : Styczeń 02, 2010, 07:30:28 »

mam pytanie zająłem 5 miejsce w grudniowym konkursie do kogo należy wysłać malia na moneybookers
maskbuker
Newbie
*

« Odpowiedz #7 : Styczeń 03, 2010, 11:17:34 »

właśnie też byłem 5, nie ma żadnej instrukcji, oficjalnego komunikatu a już jest 3
pozdrawiam
przem1972
Newbie
*

« Odpowiedz #8 : Styczeń 03, 2010, 04:49:43 »

Po mojemu to cały grudzień nie jest jeszcze podliczony.Ja na przykład jeszcze mam w grze 3 kupony  Duży uśmiech grudniowe !
PanSowa
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #9 : Styczeń 04, 2010, 03:19:59 »

kupony grudniowe zostały już podliczone do końca - oficjalne wyniki i komunikat podam jutro. Jutro nastapi tez podział na 2 ligi . Pierwsza 12 awansuje do ligi wyzszej a pozostali + osoby nowe będa walczyły w lidze dotychczasowej. Szczegoly i nowy regulamin podam jutro.
PanSowa
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #10 : Styczeń 06, 2010, 01:42:29 »

W poscie na górze podałem zmiany odnośnie regulaminu w obecnej edycji ligi. Osoby nagrodzone za poprzednią edycje t :

http://ramzes.gambriders.com/
http://robertsonix.gambriders.com/
http://pawka78.gambriders.com/
http://maskbuker.gambriders.com/
http://rmajor87.gambriders.com/

Proszę o podesłanie adresów mb poprzez pw do mnie w ciagu tygodnia od tego postu.

Aha - zgodnie z regulaminem powyższe osoby dostają po 50 zł .
maskbuker
Newbie
*

« Odpowiedz #11 : Styczeń 06, 2010, 03:52:22 »

witam
tzn co dokłądnie podać mamy
ID"?
nigdy nie korzystałem z mb
PanSowa
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #12 : Styczeń 06, 2010, 04:23:12 »

witam
tzn co dokłądnie podać mamy
ID"?
nigdy nie korzystałem z mb

musze znac maila na jakiego masz zarejestrowane konto w moneybookers - na tej podstawie robi sie tam przelewy

piter28
Newbie
*

« Odpowiedz #13 : Styczeń 07, 2010, 11:33:07 »

prosze jeszcze podac ile osob spada z 1 ligi Co???mysle ze to wazna informacja
PanSowa
Administrator
Newbie

« Odpowiedz #14 : Styczeń 08, 2010, 11:08:28 »

na chwile obecna z ligi spada 6 osob i 6 awansuje z ligi poczatkujacych . jezeli bylaby jednak wieksza liczba graczy to liczby te moga sie zmeinic

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!